OVER ONS

Wanneer zorginstellingen en (medische) professionals over de muren van hun specialisme en organisatie heen met elkaar samenwerken aan patiëntenzorg en wetenschappelijk onderzoek, kan méér gedaan worden voor de patiënt. In regio Rijnmond werken ziekenhuizen en professionals daarom met elkaar samen, zodat de patiënt in deze regio de beste zorg op de juiste plek krijgt. Samenwerking versterkt de kwaliteit en doelmatigheid van zorg. De stichting BeterKeten faciliteert en stimuleert deze samenwerking. Het Erasmus MC, Franciscus Gasthuis & Vlietland, Maasstad Ziekenhuis en Albert Schweitzer ziekenhuis zijn de bestuurlijke partners van de stichting BeterKeten.

De Crohn en Colitis Ulcerosa Vereniging Nederland (CCUVN) is een vereniging die zich richt op mensen met de ziekte van Crohn, colitis ulcerosa en short bowel en hun omgeving. Waar wij als vereniging naar zoeken is meer herkenning en erkenning, begrip van en voor de aandoening en de gevolgen daarvan. De CCUVN biedt informatievoorziening, lotgenotencontact, belangenbehartiging en kennis & advies.

De Nederlandse Vereniging van Maag-Darm-Leverartsen (NVMDL) is de officiële wetenschappelijke vereniging voor het specialisme MDL-ziekten. De statutair vastgelegde doelstellingen van de vereniging zijn de bevordering van de kennis over MDL-ziekten, de verbreiding van de belangstelling hiervoor alsmede de behartiging van de professionele en overige belangen van haar leden. Op de site staat ook informatie voor patiënten. In tegenstelling tot de huisarts of lokale MDL-arts, kan de NVMDL geen individueel medisch advies geven aan patiënten.

MEDtalks

MEDtalks is een online uitgever/platform en Europees leider op het gebied van geaccrediteerde e-learning en informatieve videoproducties voor en door medisch professionals.

De digitale content/programma’s van MEDtalks komen onafhankelijk tot stand.

Dit programma komt onafhankelijk tot stand en wordt financieel mogelijk gemaakt door:

© 2020 

Produced by MEDtalks